اخبار > دفتر مرکزی فیسبوک


  چاپ        ارسال به دوست

دفتر مرکزی فیسبوک

دفتر مرکزی فیسبوک از استودیو O+A؛ کارکردگراییِ باز

طراح اهل سان فرانسیسکو ، استودیو O+A طراحی دفتر مرکزی وب سایت شبکه اجتماعی فیسبوک در پالو آلتو – کالیفرنیا – را به اتمام رساند . این ساختمان که در محل یک آزمایشگاه سابق با تکنولوژی بالا در دهه 1960 واقع شده ، جایگاه 700 کارمند است . طراح ، بسیاری از تجهیزات و نیمکت های آزمایشگاه قبلی را برای دفتر جدید مورد استفاده مجدد قرار داد . طراح همچنین از رنگ های کدگذاری شده برای متمایز کردن تیم ها درون فضایی با پلان باز استفاده کرده . بعضی از دیوارها نیمه تمام باقی مانده اند و کارمندان میتوانند نوشته یا اثر هنری به آن اضافه کنند . وب سایت فیسبوک خود با کارمندانش درمورد طراحی جدید مشورت کرده تا فضایی برای تعامل و ارتباط آسان را فراهم کند . این ساختار الهام خود را از طبیعت درهم آمیخته کاربران و کارمندان فیسبوک می گیرد و با گرد هم آوردن عناصر ظاهرأ مجزا ، یک الگوی منسجم را شکل می دهد و با استفاده از رنگ ها و فضای داخلی ، محله هایی را درون این پلان باز ایجاد می کند .

منبع: www.dezeen.com
 
 
  • image01
  • image02
  • image03
  • image04
  • image05
  • image06
  • image07
  • image08
  • image09
  • image10
  • image11
  • image12
  • image13
  • image14
  • image15


١٥:١٧ - دوشنبه ١٥ ارديبهشت ١٣٩٣    /    شماره : ٥٢٣    /    تعداد نمایش : ٣٠٦١







مطالب علمی
سایر بخش ها