اخبار > مرکز فرهنگی در Mulhouse


  چاپ        ارسال به دوست

مرکز فرهنگی در Mulhouse

این مرکز فرهنگی – اجتماعی جدید بخشی از برنامه توسعه در یک منطقه محروم در Mulhouse می باشد. در این طرح اختصاص داده شده نیاز به ساخت دقیق در ساختار جدید شهری توسط عناصری است که برای آن ها اساسی می باشد. مثل آپارتمان، میدان، پارک، زمین بازی کودکان و ...
ساختمان این مرکز با طراحی گسترده اش نماد تحول گسترده این منطقه می باشد که دو هدف را دنبال می کند :
1. بیان پویایی فضای فرهنگی و کاربران آن
2. جلوگیری از تبدیل شدن ساختمان به یک بلوک یکپارچه بین برج های آپارتمان.
وجود پنجره ها و ورودی های باز و بزرگ در قسمت داخلی و بیرونی ساختمان باعث به وجود آمدن نور با کیفیت بالا در ساختمان شده است.
 
معمار : Paul Le Quernec
مکان :    Mulhouse, France
فضا : 1250m2
سال : 2013


 
  • image01
  • image02
  • image03
  • image04
  • image05
  • image06
  • image07
  • image08
  • image09
  • image10
  • image11
  • image12
  • image13


١٥:٥٠ - پنج شنبه ٣ بهمن ١٣٩٢    /    شماره : ٤٢٨    /    تعداد نمایش : ٢٦٤٢







مطالب علمی
سایر بخش ها